Home » Nieuws

December te bestellen in de webshop

Heerlijk feestbroden voor Kerst en Oud & Nieuw, wie heeft daar nu geen zin in?

Vanaf 18 december zijn ze te bestellen, het assortiment kerstbroden. Stol gevuld met hazelnoten, krenten, rozijnen, cranberry's, kruiden en uiteraard heerlijk amandelspijs. Maar ook is er chocoladebrood, suikerbrood, amandelcroissants, croissants, pain de chocolade, suikerknoopjes, olijventwisters, uienkruiers, gegrilde groentebroden met kaas, baguette, ciabatta, zachte vloerkaddetjes, haverkoeken etc etc.....

 

Bloemenbrood voor biodiversiteit

Niets is zo leuk als je eigen broodjes ontwikkelen. We gingen aan de slag met heerlijke bloemenbroodjes.

Als de boer dan toch zijn graan gaat inzaaien, maakt hij ruimte voor een prachtig bloemenbed. Lekker voor de bijen en insecten vervolgens komen daar weer prachtige vogels op af. En dan maken wij van de bloemblaadjes en bloemzaadjes weer een super lekker broodje van. 

Viergranenbrood uit Flevoland

Het bloemenbrood bestaat uit vier granen afkomstig uit Flevoland: spelt, tarwe, rogge en wat haver. Op de broodjes zitten lijn- en pompoenzaad en zonnebloempitten. In het deeg zijn de bloemen van de akkers verwerkt zoals: korenbloemen, goudsbloem en wilde roos of zit het bloemenzaad van ‘Juffertje in het groen’ verwerkt. 

Weidebloemen in het brood

De bloemenbroodjes hebben licht geparfumeerde, frisse tonen en zien er smakelijk uit. 

De bloemenzaad broodjes zijn kruidig en zeer smakelijk.Bloemenbrood: koren-, goudsbloem en roos. Proeven..?