Iedere donderdag, vrijdag én zaterdag versgebakken desem brood

Van thuisbakkerij naar bakkerij met winkel

Fiona is de bakker van buurtbakkerij BroodLetter. Vast wel eens gezien op de markt op Nobelhorst of in Eemnes.

Na het volgen van diverse opleidingen in de natuurvoeding, wist ze dat het bakken van brood haar grote passie was. Ze volgde cursussen en de opleiding Boulangerie bij de Bakery Institute in Zaandam.


Door alle kennis en passie te bundelen, wil ze graag natuurlijk en goed brood bakken voor de buurt. Inmiddels is de microbakkerij aan het uitbreiden naar een bakkerij op locatie. Op Makassarweg 75 in Almere Buiten kun je het bakproces zien en de versgebakken broden proeven en kopen.

 

Het brood wordt iedere vrijdag en zaterdagmorgen vroeg vers gebakken in een stenenvloeroven.
Wil je het brood ook proeven, dan kun je via de webshop het brood bestellen.

 

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws of een reminder ontvangen iedere week?

Geef via de e-mailadres aan ons door en je ontvangt onze nieuwsbrief. mail.


Heb je vragen neem gerust contact met ons op via WhatsApp of mail.