Van thuisbakkerij naar bakkerij met winkel en koffiezaak

Fiona is de bakker van buurtbakkerij BroodLetter. Na het volgen van diverse opleidingen in de natuurvoeding, wist ze dat het bakken van brood haar grote passie was. Ze volgde cursussen en de opleiding Boulangerie bij de Bakery Institute in Zaandam.

Door alle kennis en passie te bundelen, wil ze graag natuurlijk en goed brood bakken voor de buurt. Inmiddels is de microbakkerij aan het uitbreiden naar een bakkerij op locatie. Op Makassarweg 75 in Almere Buiten kun je het bakproces zien en de versgebakken broden proeven en kopen. Inmiddels werkt de hele familie mee in de bakkerij en werken er diverse bakkers en medewerkers mee.

Het brood wordt iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagmorgen vroeg vers gebakken in een stenenvloeroven. De winkel is dan geopend en je kunt er vers brood en croissants komen kopen.
Wil je zeker zijn van je brood dan kun je het brood alvast bestellen tot uiterlijk donderdag 12.00 uur via de webshop.

 

Op de Makassarweg 77, naast de bakkerij zit het broertje van BroodLetter, namelijk KoffieZetter. Daar kun je lekkere espresso koffie of een mooie cappuccino of latte drinken en een broodje of taartje eten.